LinkerMedarbeidereNyheterKontakt ossOm ossReferanserTjenesterHovedsidenHovedsideKontakt ossLinkerMedarbeidereTjenesterOm oss Finans & Regnskapstjenester ble etablert i februar 1995 som et enkeltpersonforetak. I januar 1998 ble Finans & Regnskapstjenester Unny N. Åsheim AS stiftet. I desember 2010 ble Finans & Regnskapstjenester Unny N. Åsheim AS kjøpt opp av BDT Viken Regnskap AS.

BDT Viken Regnskap AS er et autorisert regnskaps- og rådgivningsselskap med kontorer i Moss, Horten og Oslo. Vi er del av kunnskapshuset BDT Viken AS som i tillegg til BDT Viken Regnskap AS består av BDT Viken Revisjon AS. Totalt har vi ca. 60 medarbeidere som arbeider innenfor fagfeltene regnskap, revisjon og rådgivning.

I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester tilbyr BDT Viken Regnskap AS tjenester som mva-representasjon, administrasjon av utenlandske arbeidstakere, skatte- og avgiftsrådgivning, budsjettering samt en rekke andre rådgivningstjenester. Som en stor aktør i Østfold ønsker vi å skape trygghet for både kunder og ansatte. Vi yter våre kunder god service, høy kvalitet og bred faglig kompetanse.


Finans & Regnskapstjenester Unny N. Åsheim AS, Klostergata 13, 1532 Moss
Tlf. 92 44 61 22 - E-post: post@fr.no